preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

Međunarodni dan fizioterapije

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana fizioterapije u organizaciji Medicinske škole u Rijeci i KBC Rijeka održana je javna tribina „Fizioterapija i kronična bol“.


Povodom obilježavanja Međunarodnog dana fizioterapije u organizaciji Medicinske škole u Rijeci i KBC Rijeka održana je javna tribina „Fizioterapija i kronična bol“. Javna tribina održana je 20.09.2019. u Gradskoj vijećnici. U prepunoj Gradskoj vijećnici odslušali smo sljedeća stručna predavanja:. Kristijan Zulle, mag.physioth: „Toplo ili hladno za bol“, prvostupnici fizioterapije Mario Stahović i Marta Jančić te Matea Bagatin, prvostupnik radne terapije prezentirali su temu  „Robotika u fizioterapiji“, a prvostupnica fizioterapije Marija Rukavina  i Petra Pilčić, mag. physioth. predstavile su temu  „Kronična bol u fizioterapiji“.

Javnu tribinu organizirale su nastavnice fizioterapijske skupine predmeta Jasminka Hržić- Grubelić, Gabrijela Švarcer, Aleksandra Mihelčić i Vanja Tolić te glavna fizioterapeutkinja KBC Rijeka Ivana Baniček-Šoša.

 

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Alen Vukelić   datum: 24. 9. 2019.

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju