preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

Posjet Specijalnoj bolnici za ortopediju dr. Nemec

Učenici IV 4 razreda, fiziozerapeutski tehničari, u pratnji nastavnice stručnih predmeta Jasminke Hržić- Grubelić VFT po prvi puta ove su školske godine dio stručnih vježbi odradili u Specijalnoj bolnici za ortopediju dr. Nemec. 

fotogalerija:


Riječ je o vrhunskoj ustanovi za liječenje ozljeda i bolesti lokomotornog aparata u kojoj vrhunski stručnjaci koristeći najnovije operativne tehnike osiguravaju brz i učinkovit postoperativni oporavak.

Najljepše se zahvaljujem kolegi Denisu Dobravcu prof.reh i bacc. physio. koji nas je upoznao s radom bolnice i održo izuzetno nadahnuta i visoko kvalitetna predavanja o kineziološkoj analizi pokreta u zglobu kuka i koljena, operativnim pristupima koji se koriste stručnjaci u Specijalnoj bolnici za ortopediju dr Nemec i o fizioterapijskim procedurama koji se primjenjuju nakon pojedinih zahvata.

Najljepše zahvaljujemo prof.dr. Nemecu sto je našim učenicima omogućio dolazak u ustanovu.

Veselimo se budućoj suradnji!Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Silvana Bićanić   datum: 15. 4. 2016.

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju