preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

Humanitarna akcija "Dan narcisa"

U organizaciji Udruge žena operiranih dojki Nada, u subotu, 21. ožujka 2015., na riječkom je Korzu održana još jedna humanitarna akcija "Dan narcisa". Narcisi su se prodavali po cijeni od jedne kune za jedan cvijet, a sredstva prikupljena prodajom namijenjena su za rad Udruge Nada. Građani su se sudjelovanjem u ovoj humanitarnoj akciji pridružili nacionalnoj akciji borbe protiv raka dojke. U ovoj humanitarnoj akciji sudjelovali su i učenici naše škole koji su na Korzu prodavali narcise. Iz III-2 razreda sudjelovali su Dora Viduka, Alamira Asani, Andrea Jukić i Rina Srdoč. Iz III-4 razreda sudjelovali su Ela Ilak, Leon Mikulić i Sebastian Ružić. Iz IV-1 razreda sudjelovali su Tihana Pađen, Mario Marijanović, Vinko Mamić i Luka Krunić te iz IV-2 razreda Tea Vrcelj. Učenike su vodile profesorice Milena Jelovčić i Saša Uljančić. Danas su djevojke iz III-2 imale priliku koristiti Hrvatski znakovni jezik! Bile su oduševljene kako su se s lakom sporazumile s jednom gospođom. Veliko hvala svima koji su sudjelovali u ovoj humanitarnoj akciji.


Udruga žena operiranih dojki Nada iz Rijeke u suradnji s organizacijom Europa Donna Hrvatska i Gradom Rijeka, dugi niz godina provodi humanitarnu akciju "Dan narcisa". Manifestacija je to posvećena ženama oboljelim od raka dojke, a održava se u gradovima diljem Hrvatske. Za ovogodišnju akciju osigurano je 25 tisuća narcisa, čijom su se prodajom prikupljala sredstva za rad Udruge. Cilj akcije je podići svijest građana o važnosti prevencije i ranog otkrivanja raka dojke. U akciju prodaje narcisa uključio se i riječki gradonačelnik Vojko Obersnel, a u programu koji se održavao na Korzu ispred Grada Rijeke nastupile su i riječke mažoretkinje. 
Udruga žena operiranih dojki Nada – Rijeka osnovana je s ciljem okupljanja i pomoći ženama koje su oboljele, operirane i liječene od raka dojke, članovima njihovih obitelji i prijatelja.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Mirjana Lončar   datum: 21. 3. 2015.

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju