preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

Posjet Islamskom centru u Rijeci

U petak, 31. svibnja 2013. učenici i nastavnici vjeronauka, etike i građanskog odgoja, Ines Turković, Maricom Gašo, Lobertom Simičićem te profesoricama Esmom Halepović Đečević i Mirjanom Lončar posjetili su novoizgrađeni Islamski centar u Rijeci gdje su ih vrlo ljubazno dočekali vjeroučitelj islamskog vjeronauka Hidajet Hasanović i naši učenici koji pohađaju islamski vjeronauk Irma Hodžić, I-3 i Admir Mehanović, III-6 razred. Učenici i nastavnici upoznati su s vjerskim običajima u džamiji nakon čega su razgledali Islamski centar i okrijepili se u divanu. Islamski centar je remek djelo Dušana Đamonje.


Admir Mehanović, III-6, Irma Hodžić, I-3 i vjeroučitelj Hidajet Hasanović

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Mirjana Lončar   datum: 1. 6. 2013.

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju