preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

Školi donirana geološka zbirka

Povodom dvije godine od osnivanja Udruge za prirodoslovna istraživanja (UPRIS) odlučeno je da se donira "Geološka zbirka" u svrhu promocije samog projekta i rada UPRIS – a. Odabrana je Medicinska škola u Rijeci gdje je zaposlen Zvonko Bumber kao nastavnik geografije, jedan od njenih osnivača. Ravnatelj Medicinske škole u Rijeci, Radovan Šoljaga, preuzeo je geološku zbirku od kolege Bumbera, u srijedu, 2. svibnja 2012.


Ravnatelj Radovan Šoljaga i Zvonko Bumber prilikom predaje Geološke zbirke

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Mirjana Lončar   datum: 20. 5. 2012.

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju