preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
ŠKOLA ZA ŽIVOT

Vijesti

Izvanučionična nastava iz predmeta Ljekovito i začinsko bilje

Učenici IV-8 razreda, programa tehničar nutricionist, su u četvrtak, 29. rujna 2011. proveli na terenu u Botaničkom vrtu u Kostreni s profesoricom Majom Šmurinić i fitoterapetkinjom Martinom Bogdanić koja se školovala kod poznatog fitoterapeuta Stribora Markovića. Na taj način realiziran je dio nastave iz predmeta Ljekovito i začinsko bilje na staništu gdje se to bilje prirodno i nalazi.


Sedam najupornijih učenika s fitoterapeutkinjom Martinom Bogdanić u Botaničkom vrtu u Kostreni: Nina Velnić, Ana-Marija Mrakovčić, Danijel Munitić, Franceska Žic, Josipa Kolobarić, Nina Faflja i Veronika Vlaše

Učenici IV-8 razreda, programa tehničar nutricionist, na ulazu u Botanički vrt u Kostreni s profesoricom Majom Šmurinić

Učenici IV-8 razreda dio nastave iz predmeta Ljekovito i začinsko bilje odradili su na terenu u Botaničkom vrtu u Kostreni

Na gromači

Na Perilu u Botaničkom vrtu u KostreniPošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Mirjana Lončar   datum: 10. 10. 2011.

    

Medicinska škola u Rijeci ima razvijenu misiju koja je proizašla iz duge i bogate medicinske prakse u Gradu Rijeci koja je formirala visoko kvalitetnu obrazovnu instituciju za potrebe zdravstvenih kadrova unutar Republike Hrvatske . Škola ima regionalni i nacionalni značaj. Medicinska škola u Rijeci obrazuje zdravstvene brandove u suvremenom hrvatskom odnosno europskom okruženju prema potrebama tržišta rada.

Ravnatelj

Alen Vukelić,dr.med.

 

Od 7. rujna 2015. godine smo u novoj vlastitoj zgradi u secesijskom stilu na adresi Braće Branchetta 11a između Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci.U neposrednoj blizini nalazi se i naš drugi objekt u sklopu KBC-a na adresi Cambierieva 17. 

 


e-Dnevnik

Korisni linkovi
Poučavanje

Ministarstva
 • MZO

Agencije
 • AZOO
 • ASOO
 • NCVVO

Upisi u srednju školu

Projekti

Info


EMA


Katalog knjižnice

Tražilica

Anketa
Želim se upisati u smjer:


preskoči na navigaciju